Autodiffuser: Vakantie tip voor onderweg

car vent diffuser autodiffuser

Ga je dit jaar ook op vakantie? De meeste mensen kiezen er voor om een flink stuk met de auto op pad te gaan, voordat ze op plaats van bestemming zijn. Sommigen blijven in Nederland, anderen gaan liever de grens over. Soms is het best een uitdaging om iedereen een beetje rustig en vrolijk te houden in de auto… Natuurlijk is daar een olie voor! Die doe je in een autodiffuser!

Olie kiezen

Er zijn een hoop oliën die je kunt inzetten in de auto. Alleen al in de Starterkit zitten er al genoeg die je kunt gebruiken. Zo kan je peppermint bijvoorbeeld inzetten voor wat extra focus.

Maar voor een lange reis met gezelschap zou ik zelf voor andere oliën kiezen. Een combinatie van Stress away en Orange kan je inzetten om iedereen rustig en blij te houden tijdens de autoreis.

Autodiffuser

Er zijn een aantal manieren om de oliën te gebruiken in de auto. De simpelste en goedkoopste manier is om een paar druppeltjes olie op een wattenschijfje te druppelen en deze met een knijpertje aan je ventilatierooster te bevestigen. Ook zijn er speciale car vent diffusers te koop. Young Living heeft ook een USB diffuser in het assortiment zitten. Hierin zit een klein reservoir die je kunt vullen met essentiële olie. Ook is er nog de Orb diffuser. Dit is een mobiele diffuser die je makkelijk mee kunt nemen. Deze past prima in een bekerhouder in de auto.

Bestellen?

De Stress away en Orange+ zitten in de Starterkit. De oliën en producten zijn natuurlijk ook los verkrijgbaar. Sommige producten zijn alleen via een Amerika order te bestellen. Je kan altijd iets met mij mee bestellen. Stuur me dan even een berichtje.

car vent diffuser autodiffuser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *