De 12 oliën

Zoals je waarschijnlijk wel al hebt gelezen bevat de Premium Starterkit in totaal 12 oliën. Hier onder laat ik je zien welke oliën er in de kit zitten en ik geef ook nog kort een beschrijving van waar de oliën voor zijn. Natuurlijk zijn er nog legio andere mogelijkheden om de oliën in te zetten. Als je meer informatie wilt kan je mij natuurlijk altijd even een berichtje sturen.

Uiteraard zijn er naast de oliën uit de Starterkit nog véél méér oliën van Young Living te verkrijgen. Het is altijd mogelijk om een losse olie met mij mee te bestellen. Als je meer informatie wilt mag je mij altijd even een berichtje sturen. Ik help je graag!

DiGize 

DiGize is een olie die speciaal is samengesteld om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen. Bij een opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, opgezette darmen, prikkelbare darmsyndroom en andere ongemakken van de spijsvertering. Ook andere problemen zoals Candida kan de DiGize aanpakken. En het helpt parasieten die zich hebben gevestigd in het spijsverteringsstelsel aan te pakken.

Frankincense

Frankincense is o.a. te gebruiken bij: ongerustheid, zwellingen, wratten, stress, schaafwondjes, striae, rimpels en pigmentvlekken, ademhalingsproblemen.

RC

RC is een zeer sterke blend met name gericht op het ademhalingssysteem. Het ondersteunt een gezonde longwerking en door zijn samenstelling is deze blend zeer geschikt om ondersteuning te bieden bij diverse ongemakken aan de luchtwegen. Ook heeft RC een ondersteunende werking bij allergieën. Het heeft een sterk antivirale werking.

Purification

Dit is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten: Lemongrass, Tea Tree, Rosemary, Myrtle, Lavandin en Citronella. Purification is het neutraliseren van geuren, insectenbeten, kleine snij- en schaafwonden, wondjes, ondersteuning bij de bloedsomloop, ondersteuning voor gezonde pezen en gewrichten, ondersteuning van het immuunsysteem, infecties, acne, zere keel, vieze luchtjes in huis.

Lavender

Lavender is o.a. te gebruiken voor/bij: ontspanning, het verlichten van stress, stimulans voor het uithoudingsvermogen, energie, bij snijwonden, kneuzingen en huidirritaties, slaapproblemen, bacteriën, verbranding door zonnen.

PanAway

Het is een blend van Peppermint, Wintergreen, Helichrysum en Clove. PanAway is een olie die is in te zetten bij diverse ongemakken. Denk aan last van het hoofd, spieren als gevolg van een work-out bijvoorbeeld. Kan ondersteunend werken bij ontstekingen in spieren en banden, pijn aan botten en gewrichten.

Stress Away

Stress Away olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten. Deze olieblend bevat Copaiba, Lavender, Cedarwood, Ocotea, Lime en Vanille. Stress Away is een heel veelzijdige olie en doet zijn naam zeker eer aan. Hij verlicht stress op het moment dat je het nodig hebt. Dus heel goed in te zetten bij stress, angsten, paniek, mentale vermoeidheid etc. Het is een heerlijke rustgevende blend. En wordt ook vaak gebruikt om beter te kunnen slapen.

Peppermint

Peppermint is een zoete, zeer intensieve essentiële olie die heel goed te gebruiken is bij problemen rond de spijsvertering en de luchtwegen. Kan helpen om concentratie en mentale scherpte te verbeteren, voor een betere spijsvertering, bij verkoudheid, koorts, hoofdpijn, constipatie, maagzuur, buikkrampen, stijfheid, lusteloosheid.

Thieves

Thieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl. Clove, Lemon, Cinnamon Bark, Rosemary, Eucalyptus. Thieves is een blend die veelal ingezet wordt om zijn reinigende en
zuiverende eigenschappen en om het feit dat hij het immuunsysteem bevordert. Deze oliemix kan o.a. ingezet worden bij griep, koorts, verkoudheid, tandpijn, virussen, infecties, keelpijn, koortsblaasjes.

Copaiba

Copaiba is een krachtige en veelzijdige olie. Deze olie heeft de speciale eigenschap de
werking van andere oliën te versterken. De Copaiba olie heeft dezelfde pijnbestrijdende kenmerken als CBD-olie of Canabisolie, maar in een hogere concentratie. Dus een perfect alternatief hiervoor. Copaiba heeft van zichzelf ook een ontstekingsremmende werking, zowel intern als extern. Zo werkt het bij ademhalingsproblemen als bronchitis, bij huidproblemen als acné of psoriasis, maar ook bijvoorbeeld bij reumatische pijnen of blaasontsteking.

Lemon

Lemon is een single olie, dat wil zeggen dat er maar één olie in zit. Het heeft reinigende en zuiverende eigenschappen. Kan gebruikt worden bij een opgeblazen gevoel, futloosheid, onrust, broze nagels en broos haar, infecties, zweertjes in de mond, insectenbeten, hoesten, eeltknobbels.

Orange+

Orange+ krijg je er als BONUS bij! Dit is een PLUS olie en dat wil zeggen dat de olie officieel goedgekeurd is om in te nemen. In Amerika is het erg van belang dat dit op het flesje staat. De inhoud is echter hetzelfde als een gewoon flesje Orange. Orange heeft een upliftende werking, je wordt er vrolijk van en het geeft je energie en een fris gevoel. Heel fijn in periodes van mentale dipjes of rouw.