Mijn maandbestelling van januari

essential rewards januari Young Living

Het lijkt me leuk om te laten zien wat ik deze maand heb besteld op mijn Essential Rewards bij Young Living. Ik plaatste deze maand, in januari, een grote order. Kijk je mee wat ik binnen heb gekregen?

Release

Vorige maand kwam Release al uit mijn scan. Als vijfde kwam hij er uit, maar omdat ik me er zo in herkende wil ik de Release zo graag hebben. Er zijn wat dingetjes op emotioneel vlak die ik dit jaar wil los gaan laten. Zodoende bestelde ik hem. Toen ik heb binnen kreeg deed ik hem in mijn diffuser en ik werd echt al heel blij van de geur. De geur is wat bloemig en komt wel bekend voor. Maar ik kan hem niet helemaal plaatsen.

Thieves afwasmiddel

Ook bestelde ik Thieves afwasmiddel. Na de Household Cleaner is dit het volgende wat ik wil gaan vervangen in het huishouden. Ik heb er ook een leuke DIY mee, maar daar kom ik later nog op terug. Ook de afwasmiddel is heel erg geconcentreerd en kan je dus verdunnen. Zo doe je extra lang met een fles.

Voorraad aanvullen

Verder bestelde ik ook een hoop oliën om mijn voorraad aan te vullen, want door de 1,5 week bronchitis die ik begin januari had, vlogen de olietjes er door heen! Maar waar ik wel helemaal happy mee ben, is dat ik dit keer géén paracetamol gebruikt! Zó fijn dat dat niet nodig was! Wat er (bijna) op was: Stress away, Tthieves, Lemon en RC.

Oregano en Tea tree

Ik bestelde ook nog Oregano en Tea tree erbij om de olie collectie uit te breiden. Deze twee heb ik nog niet en ben ik wel benieuwd naar. De oregano vind ik net pizza in een flesje als je het zo ruikt, haha. Maar oregano geeft gevoelens van veiligheid en ondersteunt bovendien het immuunsysteem en de luchtwegen. Tea tree wordt vaak toegevoegd aan huidverzorging en aan schoonmaakproducten. Dus daar kan je ook alle kanten mee op.

essential rewards januari Young Living

Promo januari

Oh, zie je de olie helemaal rechts staan? De Copaiba, met het lichtbruine etiket, heeft een waarde van ongeveer 27 euro. Die kreeg ik dit keer helemaal gratis!!! Toevallig was mijn copaiba op, dus dat kwam goed uit. Met mijn bestelling dit keer kwam ik boven de 120pv uit en dan wordt je door Young Living beloond. Elke maand zijn er weer andere promo’s en voor de maand januari was het toevallig de copaiba.

2 gedachten over “Mijn maandbestelling van januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *