Mijn maandbestelling van februari

essential rewards februari

Het is al lang al februari geweest, we gaan zelfs al richting april. En ik bedacht me dat ik nog niet eens heb laten zien wat ik bestelde in de maand februari. Dat wil ik nu alsnog doen. Het lijkt me leuk om nog even te laten zien wat ik in de maand februari heb besteld op mijn Essential Rewards bij Young Living. Kijk je mee wat ik binnen heb gekregen?

Progessence Phyto Plus

Deze olie stond al zo lang op mijn lijstje. Deze maand wilde ik hem dan echt heel erg graag bestellen. De PPP is een olie speciaal voor vrouwen, voor hormoonbalans. Veel lichamelijke klachten ontstaan door een disbalans in de hormonen. Een aantal van deze klachten heb ik, dus daarom wil ik deze olie graag gebruiken. Ik ben zo benieuwd!

Melrose

Melrose kocht ik voornamelijk voor mijn huid. Zoals ik al eerder schreef heb ik last van huidklachten. Melrose wil ik gaan gebruiken in een zelfgemaakte dagcrème. Ook wordt Melrose vaak ingezet bij eczeem en andere droge plekjes op de huid.

Pine

Pine stond ook lang op mijn lijstje. Ik ben dol op dennengeuren en andere bomengeuren. Pine heeft rustgevende en aardende eigenschappen.

Grapefruit

Een heerlijke citrusgeur! Hoewel ik niet zo’n fan ben van grapefruit om zo te eten, vind ik de geur wel echt heel erg lekker. Grapefruit wil ik gaan gebruiken in een sugarscrub voor mijn benen/billen.

essential rewards februari

Cinnamint

Ik wil ook graag een kant en klare lipbalm proberen. De geur kaneel en mint sprak mij erg aan. Vandaar dat ik de cinnamint heb besteld.

Einkorn Granola

Granola vind ik erg lekker. Young Living heeft een granola gemaakt van einkorn. Einkorn is een hele oude tarwesoort waar weinig mee gerommeld is. Einkorn is veel makkelijker te verteren en bevat ook minder gluten. Ik bestelde 2 doosjes. Ook een voor mijn zus, die ook echt van dat soort dingen houdt.

NingXia Red

Ik was al overtuigd van de werking van NingXia Red. Deze maand wilde ik dus NingXia Red bestellen, zo kan ik er de komende maand mee toe. Kom maar op met de energie!

Meebestellers

Ik had ook wat producten mee besteld voor anderen, die zaten wel bij mijn order, maar zal ik verder niet over schrijven.

Promo februari

Wat was ik gek op de promo van de maand februari! Er zaten een hoop oliën bij die ik graag wilde hebben, dus daar ging ik dan ook echt voor. De oliën die je aan de rechterkant zien staan waren de promo oliën. Deze kreeg ik dus helemaal GRATIS. Wat een verwennerij! Het waren: lavender, thieves, white angelica, peace & calming en de tranquil roller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *