Focus roller voor meer concentratie

focus roller

Sinds lange tijd ben ik weer bezig met studeren. Nooit verwacht dat ik zoiets nog zou doen, maar het kwam zomaar op mijn pad. Ik vind het zo leuk om weer iets te doen wat ik leuk vind. Jaren geleden twijfelde ik al om de studie aromatherapie te doen. Uiteindelijk ging ik toch wat anders doen, maar het bleef wel trekken. Nu ik zo met de olietjes bezig ben was dit wel voor mij de kans om het alsnog te doen. Speciaal voor tijdens het studeren maakte ik een focus roller.

Focus

Maar ik merk ook dat ik tegenwoordig een stuk minder concentratie heb dan tijdens mijn andere studie. Vroeger kan ik veel beter mijn aandacht erbij houden. Sinds ik kinderen heb is mijn focus echt een stuk minder en ook minder makkelijk om vast te houden. Ik heb een roller gemaakt voor meer focus, om mijn aandacht bij het studeren te kunnen houden.

  • 5 druppel rosemary
  • 5 druppels peppermint
  • 6 druppels frankincense
  • 5 druppels lemon

Dit is een receptje voor een rollerflesje van 10 ml. Het flesje kan je afvullen met je favoriete olie. Ik gebruik graag amandelolie in mijn rollers. De geur van deze mix is verfrissend en zorgt er voor dat ik mijn aandacht goed bij het studeren kan houden. Deze mix bevordert mijn focus en dat kan ik absoluut goed gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *