Geconcentreerde shampoo makkelijk doseren

Wist je dat de producten die Young Living in het assortiment heeft ook heel sterk geconcentreerd zijn? Je hebt van alles dus maar heel weinig nodig. Om de geconcentreerde shampoo makkelijker te kunnen doseren gebruiken wij een foampompje.

Foampompje

Een foampompje zet vloeistof om in schuim. Je kunt dus een iets waterigere vloeistof gebruiken dan met een gewoon zeeppompje. Er zijn lege foampompjes op de markt. Maar er zijn ook merken (hand)zeep die gebruik maken van een foampompje. Die zijn ideaal om te hervullen. Zo heb ik voor de kinderen een foampompje in de vorm van een eend (Hipp) op de badrand staan. In de keuken staat een foampompje van een oude handzeepfles (Action).

Vullen

Als je een lege foampomp hebt, dan doe je daar ongeveer 1 eetlepel shampoo in. Dit vul je aan met (afgekoeld gekookt) water of gedestilleerd water. Je draait de dop er weer op en je schudt de fles even. Klaar is je shampoo! Als je nu pompt zal je er lekkere schuim uit krijgen.

Geconcentreerde shampoo

Young Living heeft heerlijke shampoos in het assortiment, namelijk:

  • Copaiba vanilla mint shampoo
  • Lavender mint daily shampoo
  • Lavender volume shampoo
  • Kidscents shampoo

Ik zit op het maandelijkse spaarprogramma en ik vind het leuk om nieuwe producten uit te proberen. Zo heb ik dus wel eens wat shampoos gekocht maar óók gratis gekregen! Echt heel fijn. De Copaiba vanilla mint shampoo heb ik nog niet geprobeerd, maar die lijkt mij heel lekker. Misschien bestel ik die de volgende keer wel, ik ben gek op vanille!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *