Hoe begin je met je Premium Starter Kit?

premium starter kit

Wellicht heb je de Premium Starter Kit cadeau gekregen? Of misschien heb je de kit zelf gekocht, omdat je een bepaald doel voor ogen hebt om het te gebruiken. Wat ik zelf heel erg had toen ik de doos open had gemaakt, was dat ik overweldigd was door alles. Hoe begin je je olie avontuur nou? Welke olie ga ik als eerst gebruiken en hoe ga ik het inzetten?

En daarom schrijf ik dit artikel dus. Zodat je snel kunt starten met jouw Starters Kit. Ik wist eerlijk gezegd ook niet zo goed hoe ik moest beginnen, maar vooral door uit te proberen en van alles op te zoeken had ik het al snel onder de knie.

Hoe kan je de oliën gebruiken?

De essentiële oliën zijn op een aantal manieren te gebruiken. Wat je kiest is onder andere afhankelijk van waarvoor je de oliën wilt inzetten.

Aromatisch

Je kan de olie direct vanuit het flesje inhaleren. Of gebruik een diffuser van Young Living om het te vernevelen. Je kan de heerlijke geuren door middel van de diffuser door je hele huis verspreiden.

Op de huid

Je kan de oliën van Young Living ook direct op de huid gebruiken. Verdun de olie dan wel even naar leeftijd. Je kan de olie smeren op je chakra’s en/of vitaflex punten. Als je even niet precies weet wat je met je olie moet doen, smeer het dan onder de voeten; dat is áltijd goed!

Inwendig

De oliën van Young Living zijn puur. Daarom zijn (een groot aantal van) de oliën ook in te nemen. Op het label van je flesje olie staat wat je er mee kan doen en of je het kan innemen. Je kan een druppeltje in je water doen, je kan het direct in je mond druppelen of in een capsule doen en innemen.

premium starter kit

Start met diffusen

Als je de kit net in huis hebt is het belangrijk om het diffusen rustig aan op te bouwen. Ga niet meteen het volle aantal druppels uitproberen. Je kan dan namelijk last krijgen van hoofdpijn omdat het teveel is. Begin gewoon rustig aan. Neem van elke olie die je er in wilt doen gewoon 1 drupppeltje. Ik heb hier een paar lekkere combi’s om mee te beginnen.

Stress Away + Orange

Dit was de combinatie die ik het eerste in mijn diffuser had zitten. Heer-lijk!

Lavender + Stress Away

Wij kunnen heerlijk slapen op deze combinatie. Deze oliën bevorderen rust en ontspanning.

Thieves + Purification

Deze oliën zijn fijn om in te zetten tijdens het snotterseizoen om de lucht te zuiveren en je weerstand te verhogen.

RC+ Purification

Deze oliën ondersteunen om vrij te kunnen ademen

Frankinscence + Lavender

Met deze fijne oliën kun je heerlijk ontspannen

Zonder diffuser

Ook zonder diffuser is het mogelijk om de heerlijke geuren te verspreiden. Druppel wat olie op een watje en leg dat ergens neer. Ook kan je een watje met een knijper vast maken aan het ventilatie roostertje binnen in de auto. Je hebt dan een heerlijke luchtverfrisser. Peppermint is een fijne oppepper en heerlijk tijdens lange autoritten. Ook kan je een watje onderin je vuilnisbak of sporttas leggen met een citrusolie of purification erop.

Begeleiding

Als je de Premium Starter Kit via mij bestelt kan ik je (op weg) helpen met het gebruik ervan. Ik deel graag mijn kennis met jou.

Wat waren de eerste oliën die jij gebruikte toen je de Kit binnen kreeg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *