Informatie ochtend over de oliën

informatie ochtend young living oil garden

Afgelopen dinsdag, op 15 januari, had ik samen met Madelon een informatie ochtend gepland bij mij thuis. Een jaar geleden ontmoette ik Madelon via een vriendin. Ik volgde een informatie avond bij haar thuis en zodoende kwam ik in aanraking met de oliën. Ik wist direct dat ik een Premium Starter Kit wilde. Het duurde echter nog wel een paar maanden voordat ik hem daadwerkelijk had aangeschaft. Ik had het echt veel eerder moeten doen!

Zoektocht

In mijn verhaal schreef ik al hoe ik al jaren bezig ben met mijn zoektocht naar een groenere leefstijl. Ik heb een hele tijd zelf mijn huidverzorgingsproducten gemaakt, óók op basis van essentiële oliën. Maar de oliën die ik gebruikte konden mij niet overhalen. Ze hadden enge tekentjes op het etiket staan, dat wilde ik liever niet op mijn huid smeren of innemen. Het feit dat je de oliën van Young Living kunt innemen zegt wel wat over de kwaliteit. Bij deze oliën en andere producten heb ik echt een heel goed gevoel. Ik word hier dan ook heel blij van. Dit wil ik delen.

informatie ochtend young living oil garden

Mijn omgeving

En zodoende planden we dus een informatie ochtend bij mij thuis in. Ik vroeg wat lieve mensen uit mijn omgeving waarvan ik dacht dat deze oliën ook wel wat voor hen zou zijn. Ze hadden ook oprecht interesse dus dat was heel leuk.

Voorbereiding informatie ochtend

Aan zo’n informatie ochtend ging natuurlijk ook wat voorbereiding aan vooraf. Natuurlijk ruimde ik het huis op. Maar ik maakte ook wat lekkers voor bij de thee/koffie. Een heerlijk caramel chocolade bonbonnetje met in de vulling een druppeltje orange en peppermint olie. Deze bonbonnetjes zijn zooooo lekker. Ook zette ik alle olie spulletjes die ik inmiddels had verzameld klaar en de diffuser zette ik aan met de combinatie lavender/orange. Madelon had haar koffertjes met olie meegenomen. Zij heeft er namelijk véél meer dan dat ik heb.

Presentatie

De presentatie op deze ochtend ging dus met name over de Premium Starter Kit. Maar natuurlijk kwamen er ook wat andere onderwerpen aan bod. Hier onder maak ik een beknopt overzicht water op zo’n bijeenkomst nou onder andere wordt besproken.

  • Het bedrijf Young Living
  • Wat zijn essentiële oliën?
  • Hoe gebruik je essentiële oliën veilig?
  • Welke oliën zitten in de Starter Kit? Natuurlijk gingen ook alle flesjes even rond, zodat je ze ook kon ruiken.
  • Waar kan je deze oliën voor in zetten?

Wil je ook eens een informatie ochtend of avond bijwonen? Of heb je interesse om zelf bij jou thuis een bijeenkomst te plannen? Dat kan! Neem dan even contact met mij op!

2 gedachten over “Informatie ochtend over de oliën

  1. Mocht je weer een bijeenkomst hebben, dan ben ik graag van de partij. Heb er thuis 3 liggen, op aanraden van een vriendin, I.v.m. depressie. Zo’n diffuser lijkt mij heel handig aangezien mijn jongste nogal eens verkouden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *