Kater na de jaarwisseling

Allereerst wil ik jullie het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Heb je gisteravond en/of vannacht ietsje teveel gedronken? Heb je dan nu een kater? Natuurlijk kunnen de oliën je daarin ondersteunen! Lees dan vooral even verder. 

Reflecteren & doelen maken

Wij hebben het heerlijk gehad. We hebben het gevierd met lieve familie. Zelf ben ik de laatste dagen heel erg aan het reflecteren geweest op afgelopen jaar. Het was (vooral lichamelijk) een pittig jaar, maar ook veel mooie momenten. Tevens ben ik afgelopen week bezig geweest met het maken van doelen. Normaal heb ik niet zoveel met het hebben van goede voornemens. Maar voor komend jaar heb ik zeker wel wat doelen. Wellicht schrijf ik daar nog wel eens wat over. Ik hoop in ieder geval dat 2019 ook veel moois zal brengen!

premium starter kit oliën young living  premium starter kit oliën young living kater premium starter kit oliën young livingkater young living grapefruit

Ondersteuning bij een kater

Mocht het gisteravond nou dus héél erg gezellig geweest zijn, waardoor je nu een kater hebt…. pak dan de oliën er maar even bij. Ik heb 4 oliën uitgezocht die je zouden kunnen ondersteunen als je en kater hebt. Drie daarvan zitten zelfs in de Premium Starter Kit.

Di-Gize

Di-Gize kan je over je buik smeren. Je buik zal hierdoor wat rustiger worden. Verdun de olie wel. Je mag Di-Gize desgewenst ook innemen. Je kan 1 a 2 druppels in je water doen. In plaats van opdrinken kan je de druppeltjes ook in een capsule doen. De capsule kan je dan afvullen met een beetje honing of een plantaardige olie.

Peppermint

Als je last hebt van een lamlendig gevoel en een bonkend hoofd dan kan je peppermint inzetten. Peppermint zorgt voor verfrissing en energie. Je kan het inhaleren door een kommetje van je handen te maken en daar een druppel peppermint in te doen, je kan het diffusen maar je kan het ook (verdund) smeren langs je haargrens, je slapen en in het kuiltje van je nek.

Lemon en grapefruit

Lemon en grapefruit ondersteunen de lever. Dit is heel fijn na het nuttigen van veel alcohol omdat de lever hard aan het werk is. Verdun de olie en smeer het over het gebied waar je lever zit. De lever zit in je buikholte net onder het middenrif, aan de rechterkant.

Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *