Unboxing Mijn Premium Starter Kit

Wat was ik blij toen mijn Premium Starter Kit van Young Living binnen kwam. Paypal werkte de eerste keer bij mij om een of andere reden niet goed, daarom heb ik het bedrag via bankoverschrijving gedaan. Maar daar ging natuurlijk een paar extra dagen overheen… Maar toen was daar dan toch de GLS met het pakket van Young Living.

Young Living Premium Starter Kit

Unboxing

Ik mocht eindelijk de doos uitpakken! Ik had er echt lang voor gespaard en eindelijk was het pakket daar dan. In de doos zat een paarse doos met de Dewdrop diffuser en een luxe doos met de oliën. Doordat de doos er zo luxe uit zag was het wel echt een feestje om uit te pakken. Al die mooie flesjes olie met mooie kleuren labels. Ik heb de Premium Starter Kit voor mijn verjaardag gekocht en het voelde zo wel als een cadeau.

Samen met de kinderen ben ik aan alle flesjes gaan ruiken. Ze waren direct geïnteresseerd en hadden ieder ook meteen hun eigen voorkeur voor een luchtje.

Dubbele bodem

Ik was een beetje verbaasd want ik zag maar 10 oliën en ik miste sowieso de Stress Away…. Ik appte mijn upline en ze zei mij dat ik waarschijnlijk de dubbele bodem had gemist! Hahaha wat een giller. Ik ging de doos nog eens na en ja hoor… er zat nog veel meer in het pakket! Naast de Stress Away en de Orange+ vond ik ook nog 2 proefzakjes Ningxia, een rollerballetje en 10 miniflesjes.

Blij met de Starter Kit

Toen ik de Starter Kit net had vond ik het een beetje overweldigend. Waar ga ik beginnen? Waar ga ik alles voor gebruiken? Waar staan al die namen voor? Maar door me wat in te lezen, ervaringen te lezen van anderen en gewoon te proberen, ben ik al aardig in geslingerd in de wereld van de essentiële oliën. Ik heb echt álle oliën uit de Starter Kit al gebruikt. Ik ben er zo blij mee! Ik heb zelfs al wat flesjes moeten vervangen omdat ze op waren…. Nou dat zegt genoeg toch? Ik wil jullie graag op weg helpen met de Starter Kit. De vragen die ik in het begin had zullen hier dan ook zeker voorbij komen. Je hoeft niet bang te zijn dat je niet alles van de Starter Kit gaat gebruiken…. want overal is een olie voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *