Ningxia Red; Wat voor een drankje is het?

ningxia red

In de Premium Starterkit zitten twee rode zakjes met NingXia Red. Ik maakte op dezelfde dag dat ik de Premium Starterkit kreeg al een zakje open. Ik vond het erg lekker. Mijn zoons wilden ook graag proeven en vonden het ook heel lekker. Deze zakjes kan je ook buiten de kit om kopen. Tevens in de NingXia ook verkrijgbaar in flessen. Maar wat is het nou eigenlijk voor een drankje? Wat doet het voor je lichaam? Vandaag vertel ik het je!

Wat is NingXia Red?

NingXia Red is een krachtige supplement. Het is een roodkleurige drank dat een hoge concentratie antioxidanten bevat. Deze antioxidanten ondersteunen je tegen oxidatieve stress. Bovendien zorgt het voor meer energie. NingXia bevat 18 aminozuren, 21 sporenmineralen, 6 essentiële vetzuren en vitamines B1, B2, B6 en E. Het drankje bevat geen troep en ook geen toegevoegde suikers. Het ondersteunt het natuurlijke ontgiftingsproces.

NingXia Red bevat wolfsbessen. Wolfsbessen staan beter bekend als goji-bessen. Deze bessen zijn super gezond en behoren tot de superfoods. Al meer dan 700 jaar worden er in de noord-westelijke regio van China, die bekend staat als Ningxia, eersteklas wolfsbessen geproduceerd en gecultiveerd.

Wat zit er in?

NingXia Red bevat nog meer ingrediënten dan alleen de Chinese wolfsbessen. Het bevat ook nog bosbessen, appelbessen (aronia’s), kersen, granaatappels en pruimensappen, natuurlijke stevia-extract, druivenpit extract en puur vanille extract. Ook bevat het de essentiële oliën Mandarijn, Yuzu, Citroen en Sinaasappel. Ze bieden onder andere ondersteuning voor een goedwerkende spijsvertering, gezond afweersysteem, gezonde hersenfunctie en een gezond hart- en vaatstelsel.

NingXia Red is een natuurlijke vorm van energie zonder suiker. Ook bevat het geen cafeïne of andere kunstmatige stimulerende middelen. Het drankje bevat per porties (30ml) slechts 20 calorieën.

ningxia red

Welke voordelen biedt NingXia Red?

• Het kan ondersteuning bieden aan een normale cellulaire functie
• Het ondersteunt een goede gezondheid en het algemeen welzijn
• NingXia kan ondersteuning bieden aan het afweersysteem
• Het ondersteunt het gezichtsvermogen
• Het ondersteunt spieren en gewrichten
• NingXia ondersteunt het hart- en bloedvatenstelsel
• Het bevat d-limoneen, een krachtige antioxidant
• Het kan ondersteuning bieden aan een gezonde gewichtsbeheersing (in combinatie met een gezonde voeding en lichamelijks beweging)

Hoe gebruik je het?

Om je lichaam te ondersteunen bij het goed functioneren drink je het beste 30 à 60 ml per dag. Voordat je de NingXia Red inschenkt de fles eerst goed schudden. Na openen bewaar je de fles in de koelkast en is deze 30 dagen houdbaar.

Proberen?

Wil je de NingXia Red ook eens proberen? De minimale besteleenheid bij Young Living is 2 flessen a 750ml. Via mij kan je 1 fles bestellen. Ze zijn dan €35,- per stuk. Stuur je mij dan even een berichtje?

3 gedachten over “Ningxia Red; Wat voor een drankje is het?

  1. Goed om te lezen dat de smaak goed was. Wat ik me afvroeg: kloppen de cijfers die je gebruikt wel? 20 calorieën per 30 ml is nogal wat. Dat is 65 calorieën per 100 ml en dat is behoorlijk wat. En wat is oxidatieve stress??

    1. Ja de cijfers kloppen. Het is een energiedrankje. Maar een stuk gezonder dan de welbekende energydrinks. Het drankje is gemaakt van onder andere gojibessen. In 100 gram gojibessen zit 344 kcal. Dus dat klopt wel.

      Oxidatieve stress is beschadiging aan gezonde weefsels en cellen in ons lichaam door teveel aan vrije radicalen (of een tekort aan antioxidanten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *