Oliebollen geur in huis weghalen

oliebollen geur stank

Hebben jullie ook allemaal oliebollen in huis? Zeker als je ze zelf gebakken hebt zal je nog eventjes in de oliebollen geur zitten. Ik vind dat altijd zo vies als je ’s ochtends naar beneden gaat en je ruikt dan die overheersende, vette oliebollen geur.

Natuurlijk hebben we daar een oplossing voor. Purification is een goede olie om je huis snel op te frissen na het eten. Purification haalt vieze geuren weg in plaats van ze te maskeren. En dat ook nog eens zonder schadelijke stoffen en andere chemische, sterk geurende ingrediënten. Purification is een van de 12 oliën uit de starterkit.

Oliebollen geur in huis

Tijdens het bakken van de oliebollen zet ik de diffuser meteen al aan. De geur die alvast weggenomen kan worden is dan maar alvast weg! Ik doe drie druppeltjes purification in de diffuser en het waterreservoir doe ik helemaal vol.

Ik gebruik deze tip nu ook altijd als we gaan gourmetten om gourmetgeurtjes weg te halen. Vroeger zette ik altijd een schaaltje met spiritus neer. Niet zo fijn voor je luchtwegen. Maar tegenwoordig hou ik het gewoon lekker bij mijn purification.

Purification

Purification is een mix van diverse essentiële oliën. De geur van purification kan je omschrijven als schoon, fris en citroenachtig.

Het bevat:

  • Citronella (Cymbopogon nardus)
  • Rozemarijn (Rosmarinus officinalis)
  • Citroengras (Cymbopogon flexuosus)
  • Theeboom (Melaleuca alternifolia)
  • Lavandin (Lavandula hybrida)
  • Mirte (Myrtus communis)

Hebben jullie ook altijd zo’n hekel aan die vieze geur in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *