Roller voor Ondersteuning op emotioneel gebied

Ik vind het fijn om mezelf te ondersteunen met de oliën, ook op emotioneel gebied. Een olie die ik áltijd gebruik is de white angelica. Deze gebruik ik om mijzelf af te schermen voor negatieve energieën en voor andere mensen. Ook frankincense is een fijne, om je af te sluiten tegen prikkels. Ik heb hiervoor speciaal een roller gemaakt met vier oliën. Dus hier komt ie: Mijn roller voor ondersteuning op emotioneel gebied!

Roller voor ondersteuning op emotioneel gebied

Voor een 10ml rollerflesje gebruik ik het volgende:

  • 12 druppels frankincense
  • 8 druppels white angelica
  • 3 druppels lemon
  • 3 druppels joy

Hieronder zal ik vertellen wat de 4 oliën voor een werking hebben.

Frankincense

Frankincense is een olie uit de starterkit. Het wordt al duizenden jaren gebruikt, het is wierook. Een fijne olie voor tijdens meditaties. Het heeft een fijn effect op ons lichaam en geest. Het werkt opwekkend en zorgt voor concentratie. Ook wordt frankincense veel gebruikt in huidverzorgingsproducten omdat frankincense een fijne olie is voor de huid.

frankincense emotioneel gebied young living

White Angelica

Dit is DE olie voor de hooggevoeligen onder ons. De olie laat negatieve emoties los en biedt bescherming tegen negatieve energieën en emoties van andere mensen om ons heen. Deze olie heeft een hele hoge frequentie en biedt daarom ook bescherming tegen je mobiele telefoon, beeldscherm, zendmasten etc.

white angelica emotioneel gebied young living

Lemon

Lemon is ook een olie uit de starterkit. Het is een fijne olie om patronen los te laten. Het kan gifstoffen uit het lichaam afvoeren. Lemon zorgt voor vreugde, het is echt een olie waar je blij van wordt.

lemon emotioneel gebied young living

Joy

Joy is een heerlijke, bloemige blend die liefde, geluk en vertrouwen bevordert. Als je deze geur alleen al ruikt wordt je blij! Het laat emotionele blokkades in de liefde en eigen liefde los. Deze geur brengt mensen samen.

joy emotioneel gebied young living

Zet jij de oliën in op emotioneel gebied? Wat is jouw favoriete rollermix om daar voor te gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *