Ongemakken tijdens de feestdagen

ongemakken feestdagen essentiële olie

We zitten nu in de decembermaand en dat is toch altijd de maand van alle feestdagen en uiteraard gezelligheid. Gezelligheid gaat vaak samen met lekker eten, lekker drinken en veel (familie)bezoek. En soms een beetje te veel van deze… Uiteraard kunnen de oliën jou daar bij ondersteunen!

Te veel gegeten?

Heb je heerlijk gegeten, maar eigenlijk een beetje te veel? Heb je last van je darmen of van je maag? Gebruik dan wat (verdunde) Digize. Masseer het in op je buik. Zo fijn!

Te veel gesnoept?

Heb je te veel gesnoept? Heb je er wat kilo’s bij gekregen en heb je er last van? De Slique lijn is hier fijn voor. Er is een Slique Essence (olieblend) die je kan innemen met wat water of in een capsule. Ook zijn er repen en thee van Slique. Slique zorgt er voor dat het hongergevoel vermindert, dat je minder trek hebt in suiker en dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft.

Te veel alcohol?

Het kan soms zo lekker zijn, een borrel. Maar meestal vindt je dat de dag daarna wat minder fijn. Daarvoor kan je heel goed JuvaFlex en Grapefruit gebruiken. Deze zullen je helpen je lever, spijsvertering en lymfestelsel te ondersteunen. De olie verdunnen en inmasseren op de plek van je lever.

Te veel familieleden?

We hebben allemaal wel eens last hiervan toch? De drukte die we moeilijk kunnen handelen, of soms zijn het bepaalde mensen. Tijdens het bezoek zou je al lekker de diffuser aan kunnen zetten met wat Peace & Calming of wat Stress Away. Om zo een beetje de rust te kunnen bewaren. Kinderen doen het vaak erg goed op citrusoliën. Mandarijn (tangerine) is voor veel kinderen favoriet!

Mocht het nou toch te heftig worden, dan kan je je misschien even terugtrekken en wat Stress Away in je hals te rollen en wat op je polsen te smeren.

Prikkels tijdens de feestdagen

Feestdagen zorgen over het algemeen ook voor veel prikkels. Hier kan je vooraf (en tijdens) al wat oliën voor gebruiken.

Doe een druppeltje (verdunde) Frankincense op je kruin. Dit zorgt er voor dat prikkels minder binnen komen.

Als je snel last hebt van negatieve energiën van (bepaalde) mensen, dan kan je een druppeltje (verdunde) Pine op je kruin doen. Dit zorgt er voor dat je eigen energie bij jou blijft en dat je aan het einde van de dag niet helemaal bent leeggezogen.

En tot slot is er dan ook nog de White Angelica. Dit is een musthave voor hooggevoelige mensen. Deze olie kan je diffusen, rollen, maar ook kan je hem in je aura zetten om je sterker te maken. Veel mensen gebruiken deze olie als bescherming tegen negatieve energie. Het roept een gevoel van veiligheid en rust op.

Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden om je te ondersteunen tijdens te feestdagen, zo kom je ze waarschijnlijk prima door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *