Rose, een hele bijzondere olie

young living rose olie roos

Van Young Living kreeg ik onlangs een prachtig cadeautje. Ik kreeg namelijk een Rose olie! Rose is een hele kostbare olie die ik niet zou snel zou kopen, dus ik was er echt súper blij mee! Ik pakte het pakketje snel uit en ik draaide het flesje open. Toen gebeurde er iets bijzonders….. ..Ik schoot vol! Dat had ik dus even niet verwacht…

6 jaar

De olie bracht me even terug naar mijn 6e verjaardag (inmiddels bijna 30 jaar terug). We zaten aan de ontbijttafel en ik had een cassetteradio gekregen. Ook lag er post voor mij op tafel. Het was van mijn opa en oma. Ze kwamen nooit op mijn verjaardag. Mijn opa en oma woonden ver weg. Ze hadden wel wat naar mij opgestuurd. Wat er allemaal precies in zat weet ik niet meer. Maar er zat ook een heel klein rond flesje in, met een zwart dopje. Op het etiket stonden roosjes. Het was een parfummetje. Ik heb het nooit echt gebruikt want ik bewaarde graag spulletje die ik fijn vond…. Toen ik nu aan het flesje Rose van Young Living rook, was ik weer even 6 jaar en jarig! 😍💕 ..

Rose

Deze Rose olie van Young Living is heel bijzonder en kostbaar (ruim 200 euro). Voor 1 druppel pure essentiële rozenolie zijn maar liefst 60 rozen nodig. De rozen worden met de hand geplukt! Je kan je voorstellen dat het heel arbeidsintensief is om deze olie te kunnen maken. Rose is een prachtige olie voor emotionele balans. Ook voor je huid kan je rose heel goed inzetten. Ik ben er superblij mee en ook heel benieuwd wat deze olie voor mij gaat doen! 😍💕🌹 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *