Satin Facial Scrub Mint

mint scrub young living

Ik vond een scrub voor het gezicht altijd heerlijk. Maar mijn huid is best gevoelig en kan niet zo heel veel hebben. Ook zijn scrubs over het algemeen niet zo milieu vriendelijk, omdat er gebruikt wordt gemaakt van microplastics, die vervolgens dan weer in het oppervlaktewater terecht komen…

Satin Facial Scrub Mint

Young Living heeft de Satin Facial Scrub Mint in het assortiment zitten. Ik was er benieuwd naar en bestelde hem. De gezichtsscrub is geschikt voor alle huidtypes, dus ik wilde het graag proberen. Het blijkt een succes te zijn!

Het is een hele zachte en fijne scrub met een vleugje frisse mint. Ik vind mint heerlijk, zo gebruik ik ook graag de Cinnamint lipbalm. De gezichtsscrub stimuleert de huid zonder de natuurlijk pH-waarde te verstoren. De scrub helpt op een zachte wijze om de oude huidcellen te verwijderen en stimuleert om nieuwe cellen aan te maken. Hierdoor wordt de huid glad en zacht. Door de mint in de scrub voelt de huid extra verfrist aan.

Wasparels

De korreltjes in de gezichtsscrub zijn gemaakt van jojoba olie, gelukkig is er geen gebruik gemaakt van microplastics. Hierdoor is de gezichtsscrub zacht voor de huid en niet schadelijk voor het milieu. De jojoba wasparels zijn gecombineerd met vitamines en andere botanische extracten. Ook geschikt voor een gevoelige huid. Ik ben er heel blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *