Stickers verwijderen gaat super makkelijk

Dat de essentiële oliën ontzettend veelzijdig zijn, dat weten we ondertussen al. Maar wist je dat je ook stickers kunt verwijderen met een van de oliën? Hiervoor gebruik ik de olie Lemon, deze zit in de Premium Starterkit. Lemon is ontzettend veelzijdig en eigenlijk een musthave!

Hoe gebruik je de olie om stickers te verwijderen?

Op de foto die ik bij het artikel heb geplaatst, heb ik een potje waar ik een sticker etiket van afgehaald heb. Er bleef een gigantische plak van de sticker achter op het glas. Ik deed een paar druppeltjes pure lemon op een wc papiertje of een wattenschijfje. Hiermee poetste ik de lijmrestjes zo van het glas af!

Zo fijn dat je nu ook stickers kunt verwijderen zonder al die chemische middelen!

Lemon

Lemon is een olie waar je blij van wordt! Het heeft een heerlijke frisse geur. Lemon wordt ook veel gebruikt voor huidverzorgingsproducten maar dus ook in schoonmaakproducten! Lemon heeft een reinigende werking, ook op de lever en de nieren. Als je lemon in de diffuser doet, zorgt dat voor een zuivere lucht in huis. Lemon is een citrusolie, citrusoliën kunnen lichtgevoeligheid veroorzaken. Gebruik daarom dus geen lemon op de huid die wordt blootgesteld aan zonlicht. Wil je meer weten over lemon dan kan je altijd nog even op de site van Young Living kijken.

lemon young living stickers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *