Stress Away, de olie waardoor ik overstag ging

stress away

Deze olie behoeft eigenlijk geen uitleg denk ik. Deze olie zit in de starterkit en vooral door deze olie was ik helemaal om. Ik was op een informatie avond over de oliën en ik kreeg een inhaler met stress away en lavender mee naar huis. Stress away ruikt zoooooo lekker!

Stress Away

Dat stress ontzettend slecht is voor je lichaam, dat weet iedereen wel volgens mij. Mensen die veel last van stress hebben, ontwikkelen een slechter immuunsysteem, meer aanleiding om hart- en vaatziekten te krijgen (bron) en vroegtijdige veroudering van de cellen te creëren. Stress Away is een mix van oliën die speciaal geformuleerd is voor het verlichten van de dagelijkse stress en spanningen. Het bevat een combinatie van limoen en vanille essentiële oliën. Ook bevat het copaiba, lavender, cederhout en ocotea. Het zorgt voor emotionele balans, is geruststellend en ontspannend.

Hoe ik hem zelf gebruik

Ik smeer hem aan de binnenkant van mijn polsen en achter mijn oren bij onrust en spanning. Ook lekker te gebruiken als parfum. Heerlijk in de diffuser (al dan niet in combinatie met een andere olie) voor het slapen gaan.

Combinaties die ik lekker vind

Ken jij de essentiële olieblend StressAway al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *