Super droommix

Vanaf het begin dat ik de starterkit kocht was ik gek op de geuren stress away en lavender. Ook gecombineerd vind ik deze geuren heerlijk. Nu weet ik dat je liever niet twee blends moet mengen. Een blend is namelijk een olie die speciaal is samengesteld met meerdere oliën. Maar toen ik per ongeluk deze super droommix in mijn diffuser had gemengd, was ik verkocht. Deze combinatie is zalig!

Hoe maak je deze super droommix?

Je hebt hier voor nodig:

  • lavender
  • stress away
  • peace & calming

Roller

Ik zet er expres geen hoeveelheden druppeltjes bij, omdat je essentiële oliën goed moet verdunnen. Dit is afhankelijk van de leeftijd. Hiervoor is een tabel beschikbaar waar in staat wat de verdunning is. Deze super droommix maak je met gelijke verhoudingen. Dus 1:1:1.

Diffuser

Je kunt deze mix uiteraard ook gebruiken in je diffuser. Je kunt hiervoor weer de gelijke verhouding van 1:1:1 aanhouden. En je kan dan 1 a 2 druppeltjes per olie gebruiken. Een beetje afhankelijk van de ruimte waarin je diffuser staat.

De oliën

De super droommix bestaat uit drie oliën.

Stress Away

Stress Away is een blend met vanille, limoen, copaiba, lavendel en cederhout. Deze blend verzorgt de huid, kalmeert en zorgt voor rust. Het doet zijn naam eer aan.

Peace & calming

Er zijn twee soorten Peace & calming op de markt. De “gewone” en de “II”. Het maakt niet uit welke variant je voor deze mix gebruikt. Zelf vind ik de gewone Peace & calming net even wat lekkerder. Maar dat is een persoonlijke smaak. Peace & Calming heeft een milde geur en zorgt voor ontspanning en rust.

Lavender

Lavender kennen we allemaal wel. Het paarse bloemetje. Lavender ruikt heerlijk en is bovendien ook op ontzettend veel gebieden in te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *