Thieves Household Cleaner, ontzettend veelzijdig!

Thieves Household Cleaner Young Living

Toen ik voor het eerst over de Thieves Household Cleaner hoorde was mijn interesse gewekt. Een schoonmaakmiddel zonder nare stoffen, dat zou fijn zijn! Alleen toen ik de prijs hoorde wist ik zeker dat ik hem niet ging kopen. Ruim 26 euro voor zo’n flesje! Zóveel geld zou ik echt nóóit voor een schoonmaakmiddel gaan betalen….

Overstag

Maar ik bleef veel over de Household Cleaner lezen. Alleen maar positieve verhalen. Ondertussen was ik heel erg fan geworden van de Thieves essentiële olie. De geur, de smaak… alles vond ik lekker! Dus ik werd ook steeds nieuwsgieriger naar de Household Cleaner. Ons huis wordt vaak wel echt vies. Want ja, een groot gezin bestaande uit 6 personen….. En omdat ik een hekel heb aan huishouden vond ik dat ik ook wel iets mocht kopen waardoor het schoonmaken leuker/fijner zou worden… toch? Ik mikte het flesje in mijn mandje en bestelde het tijdens mijn maandelijkse bestelling.

Thieves Household Cleaner Young Living

Thieves Household Cleaner

Thieves Household Cleaner is een ontzettend krachtig schoonmaakmiddel van Young Living. Het ruikt een beetje kruidig/herfstig. Ik vind het heerlijk. Het maakt moeilijke vlekken makkelijk schoon en wat ik zelf heel erg belangrijk vind, is dat er geen schadelijke ingrediënten in zitten. Schadelijke stoffen (in onder andere schoonmaakmiddelen) zijn een enorm risico voor onze gezondheid.

Thieves Household Cleaner Young Living

Goedkoop

Thieves Household Cleaner is heel erg geconcentreerd. Met 1 dopje kan je een hele sprayfles met schoonmaakmiddel maken voor de dagelijkse klusjes. Even de tafel afnemen, even het aanrecht schoonmaken etc. Ik ben zelf dol op dat soort sprayflessen en wij gebruiken dat hier in huis dus ook regelmatig. Ik heb het even nagemeten. Een dopje is ongeveer 17 ml. Een fles Thieves Household Cleaner is 426ml. Je kan dus 25 sprayflessen hiermee maken! En als je dan voor een fles Thieves Household Cleaner 26,32 betaalt, dan kost het per sprayfles dus net is meer dan een euro! Zo blijkt de Household Cleaner dus in ene helemaal niet zo duur te zijn. Het is dus alleen in één keer een grote uitgave.

Thieves Household Cleaner Young Living

Wat vinden wij er van?

Toen onze oude sprayfles met schoonmaakmiddel leeg was, ben ik de fles gaan vullen met 1 dopjes van de Thieves Household Cleaner. Ik vertelde mijn man dat we het schoonmaakmiddel in de sprayfles gingen proberen, en dat het flesje in de kast geconcentreerd was. Dat hij het wel mocht pakken, maar niet meer dan een dopje per keer! Ook dweilen we met de Thieves. We doen dan 1 dopje in een emmer water. We zijn het gaan proberen en we zijn om! De vloer wordt heel goed schoon ermee, we gebruiken de sprayfles dagelijks en we zijn heel erg tevreden. Ja, ook mijn man dus! Ik vind het fijn dat schoonmaken nu niet ten koste gaat van onze gezondheid. We hebben het nu 3 maanden in huis en het flesje is nog niet eens op de helft! Het is dus toch best zuinig in gebruik.

3 gedachten over “Thieves Household Cleaner, ontzettend veelzijdig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *