Uitkomsten van de Itovi Scan

itovi

Begin van december had ik een afspraak met Madelon. Het was een hele gezellige avond, met veel geklets over van alles en nog wat. Uiteraard ook over de oliën, daar ken ik Madelon tenslotte van. Ze heeft een hele grote collectie waar ik momenteel alleen nog maar van kan dromen! We hebben heel veel olietjes geroken en vooral de bomen/dennen geuren vind ik erg lekker. Madelon deed ook nog even een iTOVi scan bij mij. Wat een iTOVi scan is en wat er bij mij uit kwam zal ik je vandaag uitleggen.

itovi scanner young living


Wat is een iTOVi Scan?

Een iTOVi scan is een scan die je kan doen door middel van een klein apparaatje om te zien welke oliën of supplementen jou op dát moment kunnen ondersteunen. De techniek achter de iTOVi is wetenschappelijk bewezen. Soms krijg je zelf namelijk niet helemaal duidelijk waar je onbalans nou vandaan komen en dan is het handig dat de iTOVi scan je op weg kan helpen. Zo kan je de juiste oliën of supplementen in zetten om je te ondersteunen.

Hoe wordt een scan uitgevoerd?

De scan is heel makkelijk uit te voeren. Je houdt de scanner in je ene hand vast en op je andere arm maak je contact. Dit doe je door het uiteinde van de scanner gewoon op je huid te leggen. Vervolgens kan de scan gestart worden en binnen een paar minuten krijg je al de uitslag.

Wat kwam er uit mijn scan?

Na een paar minuutjes kwam de uitslag van de scan al binnen. Je krijgt dan een top 5 van oliën en/of supplementen te zien je je op dat moment kunt gebruiken. Bij mij kwamen de onderstaande oliën eruit.

itovi scan young living

Brainpower stond bij mij op 1 en dit vond ik helemaal niet zo gek! November en december waren voor mij best hectisch. Ik heb weer eens veel te veel hooi op mijn vork genomen waardoor ik het overzicht weer was verloren. Brainpower wordt ingezet als je wat meer focus kunt gebruiken. Het ondersteunt je mentaal.

RC werkt ondersteunend voor je luchtwegen. Op het moment van de scan had ik een verkoudheid die niet door wilde zetten. Ik had niet direct verwacht dat deze er uit zou komen, omdat ik er geen last van had. Maar kennelijk heeft mijn lichaam hierbij toch ondersteuning nodig. Dus ik kon de RC meteen inzetten.

De Idaho Balsam Fir vond ik ook niet gek. Ik heb sinds begin november behoorlijk last van mijn enkel gekregen. Balsam Fir ondersteunt spieren en gewrichten.

En tot slot kwamen er nog twee blends uit; trauma life en release. Ik denk dat ze er beide uit kwamen omdat ik op emotioneel gebied al een behoorlijke tijd ergens mee worstel. Dat is een van mijn doelen voor 2019 om dat los te laten. En aan de scan te zien wordt dat nu dus ook tijd. Komende ER bestelling ga ik dus eerst de Release maar eens bestellen. Dat lijkt mij een mooie olie. Zoals je kunt zien was deze scan voor mij toch helemaal kloppend.

Heb jij wel eens een iTOVi scan laten uitvoeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *