Essential rewards

Essential Rewards is een maandelijks spaarprogramma van Young Living. Door je hier voor aan te melden kom je nooit zonder je favoriete oliën te zitten. Je doet dan maandelijks een bestelling en die wordt bestelling wordt automatisch verwerkt. Bovendien spaar je ook voor gratis olie. Het programma heeft vele voordelen die ik hier onder zal benoemen.

Verzenden met korting

Als je bent aangemeld voor Essential Rewards, dan worden je ER bestellingen verzonden met korting. Hieronder vind je een tabel met de verzendtarieven.

verzendtarieven young living essential rewards
Verzendtarieven december 2018

Exclusieve Rewards punten

Door het plaatsen van je maandelijkse bestelling, verdien je punten. Hoe langer je ER lid bent, hoe hoger het percentage is waarmee punten je verdient. De eerste 3 maanden verdien je 10% van het aantal PV dat je hebt besteld. Bestel je voor 100 PV, dan krijg je dus 10 PV cadeau, die je weer kunt inwisselen voor gratis producten.

  • 1-3 maanden 10%
  • 4-24 maanden 20%
  • 25 maanden en langer 25%

Exclusieve cadeaus

Als je mee doet met het Essential Rewards programma kan je een speciaal cadeau verdienen. Bij 3, 6, 9 en 12 maanden ER lid dan ontvang je een cadeautje van Young Living. Je krijgt dan een olie. De olie die je bij 12 maanden krijgt is de exclusieve blend ‘Loyalty’ en die wordt alleen verstrekt aan ER leden.

Lijkt Essential Rewards je wat?

Het is mogelijk om je Premium Starterkit meteen met Essential Rewards te bestellen. Je spaart dan meteen 10 punten! Voor 10 punten kan je zelfs al een gratis olie krijgen. Ook liggen de verzendkosten een stuk lager. Je bestelt nu iedere maand voor 50 pv aan producten. Grofweg is dit ongeveer € 50,-. Wellicht kun je mensen in je omgeving vinden die wat met je mee willen bestellen. Zo kom je makkelijk aan je 50 PV, waardoor je ook weer punten kan sparen. Je meebestellers profiteren weer van jouw 24% korting! Tevens is Essential Rewards ook op elk moment weer stop te zetten.

Zakelijk

Het is ook mogelijk om zakelijk te gaan bestellen. Je bestelt dan voor minimaal 100 PV per maand. Je spaart dan ook voor punten, maar je verdient daarnaast ook commissie als mensen via jouw sponsornummer een Premium Starter Kit aanschaffen.

Snelle bestelling

Je ER bestelling wordt elke maand op dezelfde dag verwerkt. Je kan deze datum wel aanpassen. Als je tussendoor nog iets nodig hebt, naast je ER bestelling, dan kan je altijd nog een Snelle bestelling (Quick Order) plaatsen.