Informatie

De beste manier is om de Premium Starterkit aan te schaffen. Dit is een geweldige set. Je krijgt alle oliën samen met de diffuser voor een veel voordeligere prijs dan weer je ze allemaal los aan zou schaffen. De premium starter kit is een goede basis voor allerhande kwaaltjes. Hoe langer je de oliën gebruikt hoe meer je ze ook in zult gaan zetten.

Bij de aanschaf van de Premium Starterkit krijg je ook persoonlijke begeleiding van mij en je krijgt, indien je dit wenst, ook toegang tot een speciale Facebookgroep voor Premium Starter Kit gebruikers. Als je hulp nodig het bij het uitzoeken van een olie dan kan je altijd even een berichtje sturen.

Als je (nog) geen Premium Starterkit wilt aanschaffen dan kan dat natuurlijk ook. Je kan ook een losse olie met mij meebestellen. Je profiteert dan van mijn 24% korting. We delen de verzendkosten dan met alle meebestellers. Laat je mij weten als ik wat voor je kan bestellen?

Ik stel overigens geen diagnose, ik ben geen arts en als je medicatie gebruikt is het belangrijk om het in overleg met je dokter te gebruiken. Meestal is dat geen enkel probleem maar geef het alsjeblieft wel even aan!

Wil je meer weten over de Premium Starterkit, klik dan hier.

De privacyverklaring van Oil Garden vind je hier.