Mascara om de sterkte van je wimpers te boosten

mascara lavender young living wimpers long lashes

Vandaag heb ik een hele simpele tip voor je. Je kunt heel makkelijk zelf van je eigen mascara er een maken die het volume en de sterkte van je wimpers een boost geeft!

Mascara

Het is niet moeilijk! Pak je eigen mascara en pak je flesje lavender. Doe een druppeltje Young Living lavender olie erin. Draai het borsteltje er weer in en schudt nu even goed door. Vervolgens kan je het gaan gebruiken. Klaar is je mascara die het volume en de sterkte van je wimpers een boost geeft!

Wil je liever een kant en klare? Eentje die ook helemaal zonder troep is? Young Living heeft zelfs ook mascara in het assortiment.

mascara savvy minerals young living wimpers lashes

Lavender

Lavender is een veelzijdige olie. Je kan het bijna overal voor gebruiken. Als je even niet weet welke je olie je kunt gebruiken, kan je bijna altijd wel lavender inzetten. Het werkt rustgevend en kalmerend, lavender is een goede ondersteuning bij het slapen of om je tot rust te brengen. Het stimuleert de haargroei en is heel fijn voor de huid. De olie is een natuurlijke ontstekingsremmer, een anti-histamine maar kent ook balancerende eigenschappen. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Wist jij dat je essentiële oliën ook kunt gebruiken in combinatie met je make-up? Zo kan je het ook bijvoorbeeld gebruiken in je lipbalsem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *