Vlekken verwijderaar

vle

Ik ben iemand die echt veel knoeit en vaak vlekken maakt in kleding. Tijdens het koken belandt er sowieso regelmatig wat op mijn kleding en vetvlekjes zijn dan altijd wel aanwezig in mijn kleren. Mijn ervaring is dat je sommige vlekken toch altijd even moet voorbewerken voordat je je kleding in de wasmachine gooit. En zo heb ik mijn eigen vlekken verwijderaar gemaakt, zonder gekke stoffen erin.

Wat heb je nodig?

Om de vlekken verwijderaar te maken heb je de Household Cleaner en de Washing Up liquid nodig. Ook een flesje waar je je vlekken middel in kunt bewaren. Hiervoor gebruikte ik een leeg olie flesje en ik gebruikte een Aromaglide roller fitment daarvoor. Dat vind ik handig in gebruik.

Hoe maak je je vlekken verwijderaar?

Ik vulde het lege olie flesje tot de helft met de Washing Up liquid. De andere helft vulde ik met de Household Cleaner. Ik klikte het rollerdopje erop, even schudden en je vlekkenmiddel is klaar voor gebruik!

Vlekken verwijderaar young living

Thieves Household Cleaner is enorm krachtig en geconcentreerd. Het maakt moeilijke vlekken makkelijk en snel schoon. Het is op natuurlijke basis en ook nog eens zonder schadelijke ingrediënten. Het is een veilig alternatief voor het schoonmaken van je huis. Je kan het verdunnen en in een sprayfles gebruiken. Onverdund gebruiken kan ook en dan is het een hele krachtige reiniger.

Thieves Washing Up Liquid is een afwasmiddel voor een schone vaat. Ook deze is gemaakt op natuurlijke basis en ruikt lekker door de citrusgeur. Vrij van SLES, SLS, kleurstoffen, formaldehyde, fosfaten en synthetische parfums.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *