Zakelijk gaan bij Young Living

zakelijk werken bij Young Living

Wanneer je je inschrijft bij Young Living lid, ben je niets verplicht en het wordt ook niet van je verwacht dat je zakelijk gaat. Heel veel leden doen dat namelijk ook niet. Maar als je het wel wilt, dan kan je dat absoluut. En misschien is het wel een hele mooie kans.

Geen voorraad nodig

Een van de grote voordelen van zakelijk worden bij Young Living is dat je namelijk geen voorraad in hoeft te slaan om producten te verkopen, zoals dat bij veel bedrijven wel gaat. Je bestelt alleen maar wat jij en je familie willen gebruiken. Je helpt anderen zich in te schrijven met een account. Je helpt ze op weg, zodat ze zélf kunnen bestellen (en betalen) bij Young Living. Je leert ze hoe ze de olie veilig kunnen gebruiken, zodat ze de oliën thuis kunnen gaan inzetten.

Betaling

Young Living bedankt je door je commissie te geven. Commissie krijg je voor de kits die je verkoopt en voor de producten die de mensen die je inschrijft bestellen bij Young Living. Je zaak groeit niet vanzelf, je moet er wel tijd in stoppen en er aan werken. Maar de beloningen zijn onbeperkt.

Mijn persoonlijke doel was toen ik zakelijk ging in eerste instantie om mijn maandelijkse bestellingen bij Young Living te kunnen betalen. Dat doel had ik al vrij snel behaald.

Boeken

Er is een heleboel informatie te vinden over het zakelijk gaan. Een van de boeken waar ik veel aan heb gehad is “Gameplan” van Sarah Harnisch. Ook las ik Essentially Driven van Jen O’Sullivan. Beide kocht ik via Amazon. In het Virtual Office op de site van Young Living kan je ook een hoop informatie vinden.

Ben je al lid?

Als je al bent ingeschreven bij Young Living dan kan je het beste even contact opnemen met degene die jou heeft ingeschreven. Hij of zij kan jou het beste van informatie voorzien.

Nog geen lid?

Ben je nog niet ingeschreven bij Young Living? Dan ben je uiteraard van harte welkom in ons team. Via deze link kan je je bij ons aanmelden, maar je kan ons natuurlijk ook altijd een berichtje sturen, zodat we je op weg kunnen helpen.

Als je je eenmaal hebt ingeschreven bij Young Living als distributeur, dan kan je je inloggen en via Virtual Kantoor>Hulpmiddelen>Creeer Link de link kopieren. Via deze link kunnen andere mensen zich bij jou inschrijven met jouw lidnummer. Zo kunnen anderen zich gemakkelijk bij jouw team aansluiten.

Income Disclosure als je zakelijk bent

Omdat ik over het genereren van een inkomen spreek, is het verplicht om het Income Disclosure toe te voegen. Deze volgt hieronder. Deze getallen zijn echt!

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *